Mensaje de error

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 802 of /datos/www/rialles/includes/bootstrap.inc).
  • Acompanya en línia

    T'ajudem a treure profit del teu projecte

El Programa Acompanya en línia és una iniciativa desenvolupada per ajudar als mestres i professors usuaris de Cruïlla a posar en marxa a les aules, de manera pràctica i senzilla, noves metodologies que contribueixin a aconseguir un aprenentatge eficaç dels alumnes. Un programa continuat i personalitzat, pensat perquè treguis partit al projecte Rialles.

 

No esperis més i gaudeix del programa Acompanya

T'agradaria aconseguir que els teus alumnes tinguessin un aprenentatge eficaç?
Et volem ajudar! Desenvolupar noves competències és un dels principals reptes als quals s'enfronta la comunitat educativa actualment. Per això, des de Cruïlla et volem ajudar a posar en marxa les noves metodologies vinculades als nostres projectes per a desenvolupar competències mitjançant el programa Acompanya.

Quins beneficis t'ofereix el programa Acompanya?
Tindràs la seguretat de comptar amb continguts pràctics, la possibilitat d'adaptar-lo al teu ritme i necessitats, l'avantatge de poder contactar amb experts, una atenció personalitzada mitjançant tutories, les experiències d'altres docents que et podran servir d'ajut i l'oportunitat d'aconseguir un diploma de Cruïlla.

Què has de fer per gaudir d'aquest programa?
El programa Acompanya és un servei exclusiu per a usuaris dels projectes Rialles d'Educació Infantil i Construïm d'Educació Primària i ESO. Per poder accedir només t'has de registrar a www.cruillaconnecta.cat i activar la llicència del material del qual ets usuari. Un cop fet, a l'apartat EL MEU ESPAI trobaràs el botó d'accés a Cruïlla Acompanya.

 

 

CurS D'Educació Emocional

Amb el mètode Rialles t'oferim un curs en línia sobre Educació Emocional amb què aprendràs a treure partit al programa emocional del mètode i altres estratègies i activitats per a l'educació emocional tant per a la classe com en l'àmbit del centre.

El curs està format per tres sequències:

1. Què és l'educacació emocional

2. Clima emocional

3. Exemplaritat emocional

 

CONTINGUTS DEL CURS


Revistes
Les revistes exposen el contingut essencial del curs. Estan escrites de manera sintètica i amb recursos visuals per facilitar la lectura. Cada revista correspon a una seqüència del curs.


Vídeos
Els vídeos amplien els continguts dels diferents apartats que es tracten a revistes, aporten exemples i contextualitzen els conceptes.


Autoavaluacions
Les autoavaluacions interactives permeten fixar els continguts. Per obtenir el diploma d'aprofitament és necessari aprovar les autoavaluacions i presentar el cas pràctic.

 

TUTORIA i Diploma d'aprofitament

En finalitzar l'estudi de les tres seqüències, i un cop hagis realitzat les autoavaluacions, pots presentar un cas pràctic al tutor del curs i obtenir, així, un diploma d'aprofitament.

 

Durant l'any obrim dos períodes de tutorització durant els quals, a més d'enviar el cas pràctic, pots adreçar consultes i dubtes a l'expert que ha elaborat els continguts i que tutoritza el curs. Rebràs les respostes setmanalment i, en cas que presentis el cas pràctic, et farà arribar una valoració comentada i personalitzada.

 

 

A més...

Com a usuària o usuari de Rialles, des de l'espai Cruïlla Acompanya també podràs accedir al curs Digital per a un Aprenentatge Total que està adreçat a tots els usuaris de projectes de l'editorial el qual dona pautes i orientacions sobre les passes a seguir si el mestre o professor o bé el centre està interessat a posar en marxa un pla de digitalització.